A Felhő

Napjainkban egyre több vállalat költözteti át IT infrastruktúráját és szoftvereit saját szervereiről a világhálón található nagy adattároló központokba amit a Felhőnek nevezünk. A szolgáltatások és az adatok egy számítógép és egy internet böngésző segítségével a világhálóról bármikor és bárhol elérhetők. A Google Apps for Business Szoftver mint Szolgáltatás és része a Felhőnek.  

Azzal, hogy a Google IT szolgáltatása a Felhőből elérhető, bárkinek olcsó és biztonságos hozzáférhetőséget garantál. Alig egy pár évvel ezelőtt ilyesfajta szolgáltatás szinte megvalósíthatatlannak tűnt. 

Ezzel a szolgáltatással a költséges szerverek, szerverszobák, szoftver licencek és IT szakemberek kiküszöbölhetők. Ez a fajta infrastruktúra olyan módon állítható fel, hogy a hozzáférhetőség és kezelhetőség a legegyszerűbb módon történhessen. A vállalatok így csupán annyit fizetnek amennyi szolgáltatást igénybe vesznek. Ily módon az IT infrastruktúra le van egyszerűsítve és megfelel azon igényeknek miszerint a szolgáltatásban nem az a lényeges, hogy honnan jön és hol van tárolva, hanem, hogy biztonságos, megbízható, könnyen és bármikor hozzáférhető legyen a felhasználó számára. Ezen költségek és problémák kiküszöbölésével a vállalatok arra összpontosíthatnak, hogy sikeresebbek legyenek tevékenységükben. Google Apps for Business ebben tud partner lenni.......


Mi is a Felhő

Mi is a Felhő?


Google Apps a Felhőben

Google Apps a Felhőben