Flexibilis és Hatékony Csapatmunka és Együttműködés

Együttműködés: ahhoz, hogy közösen dolgozhasson a csapatával közös projekten.

Amit ajánlunk, az egy együttműködést biztosító rendszer amivel bárki bárhonnan közösen dolgozhat határok nélkül.

Napjainkban az emberek sokkal többet dolgoznak otthonról és amikor úton vannak távol az irodától különböző digitális eszközöket használva.

Ez az együttműködést biztosító rendszer ideális eszköz bármilyen méretű vállalatnak, dokumentumok, időpontok, feladatok, kapcsolatok megosztására és felállítására. A rendszer rendkívül felhasználó barát, használata egyszerű. Kitűnő eszköz ahhoz, hogy egyszerűen, bárhonnan élőben is, akár egyedül, vagy közösen lehessen dolgozni a projekteken egy dinamikus közegben.

Az email rendszeren keresztül a kommunikáció megvalósítható videó, hang vagy csevegés keretében miközben az a világ bármely pontjáról az interneten keresztül csapata dolgozhat akár közös szerkesztésű dokumentumokon is. Hozzáférhetősége van a saját vagy kollégái naptáraihoz és akár szerkesztheti is azt a megfelelő szintű jog birtokában. Közös Felhőbeli tárhely biztosításával a csapat könnyen hozzáfér a megfelelő dokumentumokhoz. Egy belső felhasználásra felállított intranet honlapon könnyen létrehozhat és kezelhet közös könyvtárakat ahol tárolhat belső használatra szánt bizalmas tartalmú dokumentumokat.

Ezen kommunikációs lehetőség a garancia arra, hogy Ön és vállalkozása megnövelje az együttműködést, kreativitást és hatékonyságot a csapata és partnerei között, ezzel időt és költségeket megtakarítva, valamint versenyképességét és imázsát lényegesen megerősítse.

Ha felkeltettük érdeklődését hívjon fel minket, vagy töltse ki az alábbi kérdőívet és mi készséggel tartunk Önnek egy részletesebb ingyenes internetes bemutatót a rendszerről és szolgáltatásunkról.