Biztonság

A biztonságosság szintje a Google Apps for Business szolgáltatáson belül a lehető legmagasabb. Az Ön által tárolt összes anyag a Google Felhőben az Ön tulajdonát képezi és sokszorosan meg van mentve a Google adattárolóiban azért, hogy Ön bármikor és bárhol hozzájuk férhessen. A Google SSL biztonsági adatkódolást alkalmaz ezért VPN kapcsolat nem szükséges.

Ahhoz, hogy világviszonylatban használt biztonsági standardoknak megfeleljen Google rendelkezik ISO270001 Tanúsítvánnyal 
és évente átesik SAS 70 Type II és SSAE 16 / ISAE 3402 vizsgálatokon.

Google ahogyan a Google Apps Service Level Agreement-ben is le van fektetve, 99.9% működési készenlétet garantál a Business Apps felhasználóknak.

Google és a tulajdon jog politikája

Google a lehető legtöbbet megteszi annak érdekében, hogy védje ügyfelei adatait és azok privát voltát. Bővebb információt erről a témáról a Certification & data privacy dokumentumban lehet olvasni.

E videóban megnézheti a Google öt irányadó adatvédelmi elvét:

Google és a Magánjog


Biztonság

Google-nek nagyon szigorú biztonságpolitikája van az adattároló központjait illetően. Nem engedélyez kívülről látogatókat és az alkalmazottak is csak a nekik engedélyezett helyre léphetnek be.

Itt megtekinthető egy kitűnő videó ami a Google adatközpontok biztonságosságát mutatja be.

Google Adat Központ Biztonság


Google Vault


A Vault szolgáltatást opcionálisan lehet igénybe venni, ami  plusz $5/felhasználó/hónap költség fejében biztosít archivális és e-felfedezési valamint információbiztonság irányítási képességet.     
             

Öt egyszerű tanács ahhoz, hogy a számítógépeddel biztonságosan böngészhessen az interneten.

5 hasznos tanács az interneten való szörfözéshez