MMCT Holdings International Inc.

4144 Dorchester Boulevard West
Westmount, Montreal
Quebec, Canada
H3Z 1V1

+1 514 933 3042          info@mmct.net
MMCT info
Map to MMCT

Multi Média Kommunikációs Technológiák

Az MMCT egy Montreál-i székhelyű üzleti konzultációs vállalat, széleskörű szolgáltatásokkal kis- és közép vállalatok számára. 
Partnereink a világ számos pontján megtalálhatóak: Egyesült Államokban, Malajziában, Kínában, Franciaországban, Magyarországon, Romániában, Libanonban, Ukrajnában, Szíriában és Szaúd Arábiában.

Az Internetnek és a mai globalizált világnak tulajdoníthatóan folyamatosan új üzleti lehetőségek nyílnak, de ennek ellenére a cégek gyakran nem rendelkeznek megfelelő erőforrásokkal és szakmai tudással, hogy kihasználjak az új piacok által kínált lehetőségeket.

Cégünk rendelkezik sokéves szakmai tapasztalattal, a legmodernebb technológiai eszközökkel, hogy a digitális közegben is versenyképessé tegyük cégét.

Ötlépéses módszerünkkel garantáljuk, hogy hiteles és professzionális piaci felmérést készítünk, melynek segítségével cége hatékonyan tudja termékeit, szolgáltatását új piacokra bevezetni és sikeresen értékesíteni őket. 

Célunk, hogy bemutassuk az Észak-Amerikai piac által kínált lehetőségeket, amelyek most az MMCT segítségével könnyen elérhetővé válnak magyarországi cégek számára is. Hiszünk benne, hogy a megfelelő pénzügyi befektetéssel és tervezéssel nemzetközi viszonylatban is sikert tudunk elérni az innovatív szolgáltatásokkal és termékekkel, amelyek túlmutatnak az aktuális piaci folyamatokon.

Az MMCT az egyik legnagyobb támogatója a Magyar-Kanadai Kereskedelmi Kamarának. Tapasztalatunkkal, tudásunkkal és technológiánkkal nagy mértékben kívánunk hozzájárulni a Kanada és Magyarország közötti sikeres üzleti kapcsolatok bővítéséhez.